Zoeken in deze blog

Blogarchief

vrijdag 7 november 2008

3 jaar!

3 jaar doet de nier van Amber het nu. Veel ups en downs maar hij doet t goed, en daar gaat het om. Amber mag altijd kiezen wat ze wil doen die dag en nu wilde ze toch weer eten bij de italiaan. Verder gaat Amber goed en moet zij in december weer voor controle. Ook volgen er dan weer wat extra onderzoekjes. Maar dat is dan... Nu is nu en het gaat prima zo. Morgen weer de hele dag op t paard en daar geniet ze nog steeds het meeste van.

4 opmerkingen:

Barbara zei

3 jaar!! Ik had het ergens genoteerd om het niet te vergeten maar het is toch gebeurt, vandaag is het de 10e!

Super dat het goed gaat!!
Ze ziet er ook goed uit, mooie meid!

Liefs Barbara

Anoniem zei

helemaal vergeten dus een late felicitatie. Dus gefeliciteerd en nog heel veel mooie jaren.
Groeten
Dik

Sabine zei

Hier vorige maand ook de 3 jaar geteld en ja het is en blijft heel bijzonder!! Fijn te lezen dat het goed gaat met Amber. Lekker genieten van paardrijden. Heerijk is dat!

Groetjes Sabine

Anoniem zei

Beste familie,

Gefeliciteerd met dit mooie jubileum!
Wij lezen geregeld op jullie site. Daar zijn we mee begonnen toen onze dochter voor een niertransplantie stond; nu ruim een jaar geleden. Deels herkenbaar wat jullie schrijven, deels ook niet. Onze dochter heeft dit eerste jaar nog 5 keer een opname gehad i.v.m. een nierbekkenontsteking. Haar waardes zijn wel beter dan die van jullie dochter Amber. Door het lezen op jullie site, wisten we dat we de transplantatie niet teveel moesten idealiseren; dat onze dochter toch een nierpatiƫnt zou blijven. Toch was iedere opname een tegenvaller, een domper. Ook onze dochter is behoorlijk in gewicht aangekomen; ruim 10 kilo. Momenteel proberen we door meer beweging er wat aan te doen. Of dat mogelijk is met de prednison die ze ook dagelijks slikt maar we proberen het toch. Nogmaals wil ik zeggen het prettig te vinden op jullie site te lezen hoe het een lotgenoot vergaat. Bedankt daarvoor!
Groetjes, Irene Jansen Vloet