Zoeken in deze blog

Blogarchief

woensdag 7 maart 2007

Dader onbekend

Bacterie Met Amber gaat het stukken beter. De afgelopen dagen is ze goed hersteld en is vanmorgen haar laatste infuus verwijdert. De dokters waren geweest vanmorgen en vertelde dat ze de oorzaak niet hebben kunnen vinden ondanks alle onderzoeken. Alleen uit de eerste plas van Amber hebben ze een streptokokken bacterie gevonden die dit ziektebeeld zou kunnen geven, maar toch hebben ze daar verder niets van teruggevonden. Beetje wrang, want je wil toch wel weten hoe dit allemaal komt. Gelukkig is Amber weer bijna de oude. In iedergeval moet ze 24 uur koortsvrij zijn om naar huis te mogen. Gisteravond had ze nog 38.2 en vandaag de hele dag 37.7. Haar nierfunctie is ook weer goed, een creat van 122. Dit riep wel vragen bij ons op, omdat de afgelopen maanden het creat zo hoog was (zie de vorige berichten). Dr. Groothoff vertelde dat het komt omdat Amber enorm gespoeld is door de infusen en veel vocht bij zich had. Omdat Amber kalk in haar nier heeft staat deze sneller droog dan normaal, wat betekent dat Amber die doorgaans 2,5 a 3 liter per dag moet drinken, daar eigenlijk niet genoeg aan heeft! Toch maar weer even een tijdje de vochtlijst bijhouden.

De antibiotica is in iedergeval nog niet gestopt. Er moeten nog twee antibiotica's geslikt worden. En dat zijn weer 12 tabletten meer per dag voor Amber bij haar huidige medicijnlijst..

2 opmerkingen:

Rina en Jordy Tuip zei

Nou meid,nog even volhouden dan! misschien mag je dan in het weekeinde naar huis als alles goed gaat. we hopen het voor jullie!

Cindy zei

pffffffgelukkig gaat het weer goed!