Zoeken in deze blog

Blogarchief

zondag 17 december 2006

Flauwgevallen

FlauwgevallenIk zat vrijdag te wachten in ons nieuwe huis op de loodgieter en iedereen die verder nog moet komen die dag, gaat mijn telefoon... de directeur van Amber d'r school aan de lijn, Amber is flauw gevallen tijdens haar spreekbeurt en heeft direct daarna overgegeven of ik haar wou komen halen... Ik Ursula meteen weer gebeld op haar werk en die was met 15 minuten op school en meteen doorgereden naar de huisarts. Nog geen 10 minuten later belt de de nefroloog van Amber hoe het gaat met haar na de problemen 3 dagen eerder. Het hele verhaal meteen verteld en gezegd dat Ursula haar zou bellen vanaf de huisarts. Volgens de nefroloog waren de waardes gewoon goed vandeweek dus zou het niet veel zijn (spanning, het is nou eenmaal een zenuwachtig meissie).

Bij de huisarts bleek Amber een veel te lage bloedruk te hebben 90/65, en dat is de reden waarom ze neer ging. De bloedrukmedicijnen zijn meteen verlaagd. Gelukkig heeft die topper van een leraar Sjoerd op zitten letten bij de spreekbeurt en sprong meteen naar voren om Amber op te vangen toen hij haar zag draaien met haar ogen, anders had ze met haar hoofd tegen de rand van het schoolbord geklapt.

Amber gaat goed op dit moment en moet dinsdag haar bloedruk laten meten.
t'was weer een spannend en druk weekje.. en dan vertel ik nog niet de helft ;-)

2 opmerkingen:

miranda zei

tjonge jonge....wat een spanning allemaal zeg!

ps amber van een lage bloeddruk kun je je goed naar voelen meid....ik heb dit zelf ook wel ervaren...heel veel beterschap en een goed 2007 allemaal

Rudi Wissink zei

Michel, Ursula en Amber,
ja, ik weet er alles van: met een lage bloeddruk moet je erg oppassen. Maar beter wat laag dan te hoog.
Ik feliciteer jullie maar meteen met jullie nieuwe huis: dat jullie er maar veel geluk mogen vinden.

En natuurlijk hele fijne Kerstdagen gewenst en alvast een beetje gezond en vrolijk 2007!