Zoeken in deze blog

Blogarchief

maandag 19 juni 2006

Vet Cool Man

Weg hand!!! Even gehad!Het was nog even spannend, want we hebben toch de antibiotica moeten gebruiken. Ook het creat was weer gestegen door de verkoudheid naar 137. Op de dag dat we naar Bladel gingen had ze de laatste dosis... Maarrrrrr..Bladel was leuk. Daar bleek mevrouwtje een enorme energie te hebben,vroeg op laat naar bed. 2 keer heeft ze maar een dippie gehad waarbij ze even moest rusten. Zelfs na drie dagen boswandelingen, spelletjes en excursie was amber ook bij thuiskomst niet moe. Topweekie gehad dus.


Woensdag de 14de was Amber uitgenodigd voor POP4Kids Pop4Kids is een popconcert voor kinderen met een ziekte of beperking in de leeftijd 8 tot en met 14 jaar met belangeloze optredens van diverse populaire popartiesten met dit keer o.a. Kus, Jim, Topstars en vele anderen. Ze vond het erg leuk.


De grootste cliniclown ;-) De enige echte clown! Kus Jim


Op 8 juli is Amber via de nierstichting ook uitgenodigd door de Stichting "Geluk en Vrijheid" voor een tourrit "Vet Cool Man" met ongeveer 250 Porsches voor kinderen met een chronische nieraandoening. Op Zandvoort gaan we dan naar het circuit waar verschillende activiteiten plaats zullen vinden.

Maar morgen eerst weer de hele ochtend naar de poli voor controle. Meteen even vragen hoe het zit met vakantie. We willen 2 weekjes naar Spanje, maar moeten ons nog even verdiepen in wat dingetjes. (medicijnlijst, dokters in de buurt etc.) S'avonds hebben we in het AMC een bijeenkomst waar onder andere dr. Groothoff een onderzoek zal presenteren.

4 opmerkingen:

mariska zei

Fijn dat jullie toch een mooie kampweek gehad hebben, met genoeg energie voor Amber. En Spanje, mmmm leuk hoor. Hopelijk gaan jullie er lekker van genieten. Wij hebben ook een uitnodiging gehad voor de Porsches, maar aangezien we vorig jaar ook al de Ferrari tocht hebben gehad, besloten om er van af te zien. We maken al zoveel kilometers!!
Nou, groetjes maar weer, en ga zo door, Mariska

miranda zei

fijn dat de kampweek zo goed is verlopen voor Amber!
ik hoop dat de vakantie naar spanje door kan gaan
alvast heel veel succes met uitzoeken van dokters e.d in spanje

Rudi Wissink zei

Hey Michel en Amber,
ik vind het leuk te lezen dat het op zich goed gaat bij jullie. Houden zo!

barbara zei

Op 8 juli is Amber via de nierstichting ook uitgenodigd door de Stichting "Geluk en Vrijheid" voor een tourrit "Vet Cool Man".......en....was het leuk??? Heb je ook mogen racen??