Zoeken in deze blog

Blogarchief

woensdag 31 mei 2006

Verkouden

hatsjoeeeeeeAmber is verkouden, en vanaf het weekend loopt ze daar al mee te sukkelen. Maar, ze voelt zich verder goed, geen koorts of zo. Gisteren weer met haar naar de transplantatie poli geweest en dr. Bouts was weer heel tevreden. Wel hebben we een recept zithromax (antibiotica) meegekregen mocht die verkoudheid aanblijven en omslaan naar erger. Uitslagen hebben we nog niet, maar vrijdags worden we dan altijd even gebeld door dr.Bouts

Volgende week heeft Amber 4 dagen kamp van school in Bladel, en dan hopen we dat ze weer de oude is. Ze heeft er in iedergeval veel zin in. Ook dit jaar ga ik weer mee als een van de begeleiders wat altijd erg leuk is.

Mijn echo die ze 2 weken geleden gemaakt hebben is mislukt. Te laat wat gedronken en dus was mijn blaas niet vol. Duurt allemaal wat langer denk ik bij mij. Over 2 weken moet ik weer opnieuw.

4 opmerkingen:

mariska zei

Beterschap Amber, snel weer opknappen zodat je mee kunt met kamp. Ik ben twee weken geleden met de meiden mee geweest naar Appelscha drie dagen, en het was erg leuk!
Groetjes, Mariska

Rudi Wissink zei

Heel veel plezier op kamp!

mariska zei

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie een leuk kamp gehad hebben in Bladel. Verder alles oké?
Groetjes, Mariska

Michel zei

Mariska, Bladel was top. Maar heb even weinig tijd om er over te loggen! Maar er komt nog meer aan....Amber is ook naar Top4kidz geweest met allemaal BN'ers, een initatief van de Cliniclowns en binnenkort komt ook de Porsche dag van de stiching Vrijheid en Geluk waar Amber voor uitgenodigd is :-)