Zoeken in deze blog

Blogarchief

dinsdag 18 april 2006

Amber on the run

Amber rent voor kids in balanceVorige week was het kids in balance project bij Amber op school. De hele week hadden ze sportactiviteiten. Het was voor het eerst dat Amber mee ging rennen en zij heeft 4 rondjes gelopen wat goed is voor 2,4 kilometer! Natuurlijk heeft ze niet alles hard gelopen, maar het was wel haar eerste uitdaging na de transplantatie. Super trots zijn we dan ook op haar.

Vandaag was het ook weer de gang naar het ziekenhuis voor Amber. Ursula is meegegaan, ik zat op verplichte cursus :-\ Haar medicijnen zijn aardig verhoogt, zowel de bloedruk als de antibiotica. De Neoral mag gelukkig weer vloeibaar. Uitslagen van het bloed hebben we niet gehad vandaag, dat is dus goed nieuws. Normaal belt dr. Bouts om een uur of half 6, maar vandaag niet! We zullen het vrijdag wel horen als zij belt met de kweekuitslag. Alles gaat op dit moment z'n gangetje en Amber gaat gewoon lekker naar school.

Ik zelf moet volgende week weer voor controle naar de Nefroloog. Het zal een lange zit worden, want daar loopt het altijd gigantisch uit. Dit keer is de controle ook uitgebreider is mij verteld. Ik moet naar een andere Nefroloog omdat de vorige van ziekenhuis is veranderd. Ik ben benieuwd!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prestatie! Ik haal nog geen 500 meter denk ik zelf. Maar ik kan al wel twee hele grote trappen op lopen. En dat vind ik al zo'n verbetering. Ik hoop dat alles zo goed met je blijft gaan.
Heel knap.

Dik

mariska zei

Heerlijk als je weer zo mee kunt doen met de meeste activiteiten. Ziet er erg sportief uit, al zullen de spieren misschien een dag later wel in verzet zijn gekomen, of valt dat wel mee? Hoe oud is Amber eigenlijk? (ik ben helemaal niet nieuwsgierig hoor, maar gewoon een kluns in het schatten van dat soort dingen)
Groet, Mariska

Rudi Wissink zei

Jullie mogen terecht trots zijn! Super toch?
En succes met je uitgebreide controle.

Michel zei

Mariska: Amber is 10 jaar en wordt in juni 11.
Ene, je bent geen kluns hoor, de kidzz van tegenwoordig zijn gewoon niet meer in leeftijd te schatten :-)

Rudi Wissink zei

Hey Michel,
even horen hoe het met jullie is: jouw controle en hoe het Amber vergaat.
Groetjes,
Rudi Wissink