Zoeken in deze blog

Blogarchief

woensdag 8 maart 2006

Schaatsen

Amber is vandaag naar de schaatsbaan geweest met haar klas. Een of andere omleiding zorgde ervoor dat ze vanaf de bushalte nog 20 minuten moesten lopen, en dat is zwaar voor Amber. Lange stukken lopen geeft problemen omdat ze dan last heeft van haar rug en benen. Komt ook omdat het altijd een tengere meid is geweest en sinds de operatie 15 kilo aangekomen is. Ook de medicijnen spelen hier een grote rol in.

De laatste dagen heeft ze ook steeds hoofdpijn als ze uit school komt. Gisteren al overleg gehad met dr. Bouts en op haar verzoek even gecontroleerd haar bloedruk op laten meten gisteren en vandaag bij onze huisarts. Waarschijnlijk is de dubbele dosis Labetalol (bloedrukpillen) die ze al krijgt vanaf haar laatste ziekenhuisopname die aangepast moet worden of de Ciclosporine spiegel Neoral die te hoog of te laag is. Morgen in iedergeval weer overleg met dr. Bouts en hopelijk is dan ook de uitslag van de kweek bekend. Amber was in iedergeval zo moe vanmiddag van het lopen en schaatsen, dat ze even een uurtje heeft geslapen. Daarna was het weer over met de rust, want als mevrouw weer bij de pinken is dan is het bal hier in huis ;-)

Update 10 maart 16:47
Gisteren nog gebeld naar dr.Bouts en die vond de bloedruk goed. Advies was om gewoon weer dinsdag naar de transplantatiepoli te komen. Mocht er nog iets met de kweek zijn dan zou zij ons vandaag bellen, en dat zijn we niet :-)

4 opmerkingen:

Rudi Wissink zei

Bal in huis is toch ook leuk? Soms.

Irina zei

Hallo Michel. Hoe is met jullie? Is de uitslag van kweek al bekend?
Groetjes, Irin

miranda zei

nog geen uitslag bekend van de kweek?
een beetje rumoer in huis is een goed teken he van amber.jammer dat de ze vanaf de bus eerst nog 20 minuten moesten lopen
ik wens jullie een goed weekend toe

Rudi Wissink zei

Jammer,
ik had nog wel zo gehoopt dat alles goed zou gaan. Laat haar maar snel beter worden.