Zoeken in deze blog

Blogarchief

dinsdag 28 februari 2006

Onderzoek

Vanmorgen had Amber op de poli ook nog wat anders te doen dan bloedprikken en het gesprekje met dr. Bouts. Ons was gevraagd of Amber aan een onderzoek mee wilde doen van dr. Groothoff. Wij vonden dat wel ok, maar Amber moest het uiteindelijk doen en die vond dat ook niet erg. Voorwaarde van ons was alleen dat het samen moest gaan met het poli bezoek, en dat was geen probleem. Het onderzoek (een echo van de nek en arm) nam iets van 45 min. in beslag. Hier ging natuurlijk wel het een en ander aan papierwerk vooraf (toestemming etc.) en Amber moest ook nuchter zijn en gèèn medicijnen innemen. Amber was wel wat duizelig achteraf, maar dat kwam omdat ze al die tijd moest liggen en nog niet gegeten had en heel weinig gedronken. Na het onderzoek ook meteen wat gaan eten en drinken in het ziekenhuis en ook meteen alle medicijnen gegeven. Amber daarna naar school gebracht en ik door naar het werk.

De uitslag van het bloed was ook positief, in die zin dat het creat inderdaad blijft hangen zoals al een beetje verwacht werd, nu stond hij op 118. De andere waardes waren ook goed, er waren maar een paar kleine wijzigingen in de medicijnen. Over 2 weken pas weer terugkomen op de poli.

1 opmerking:

mariska zei

Ja, onderzoekjes zijn ze dol op in het AMC. Maar ja, daarvoor is het ook Academisch hè! En je weet nooit wie je er mee kunt helpen. Fijn dat het kreat stabiel blijft!!
Groet, Mariska