Zoeken in deze blog

Blogarchief

dinsdag 14 februari 2006

Een pechvogel

dat is mijn wijfie. Vanmorgen waren de uitslagen niet goed van het ziekenhuis. Het creat was weer gestegen! Vanmiddag is ze weer opgenomen in het AMC. Aan het eind van de dag is er gestart met een stootkuur Methylprednisolone via een infuus (die gelukkig in een keer aanprikken zat). De patholoog die het biopt van de nier van Amber heeft onderzocht kon niet uitsluiten dat er een sluipende afstoting bezig was. De nefrologen hadden al afgesproken dat bij een nog hoger creat er gestart moest worden met een stootkuur. Toch komt dit zeer koud op ons dak vallen, want Amber ging zo lekker. Haar conditie was top en ze straalde gewoon de laatste week. Er was vanmiddag ook nog een echo gemaakt en die zag er ook heel goed uit.De kuur gaat drie dagen duren en als alles goed gaat dan mag ze donderdag al weer naar huis.

6 opmerkingen:

mariska zei

Had ik net vanochtend een berichtje in jullie gastenboek geschreven en lees ik nu dat Amber weer opgenomen is. Wat een domper. Ja, het eerste jaar na transplantatie is meestal een onrustig jaar. Sterkte voor jullie allemaal, en ik hoop dat deze kuur meteen het gewenste resultaat zal hebben.
Groetjes, Mariska

Rudi Wissink zei

We duimen voor jullie allemaal!
Rudi Wissink,
www.nierdonor.nl

miranda zei

potverdikkie ik dacht net even lezen hoe de controle is verlopen en dan lees ik dat amber weer in het ziekenhuis ligt.
ik zal heel hard duimen dat deze stootkuur zal werken.ik realiseer me hoe dankbaar ik mag/moet zijn dat ik vanaf mn transplantatie nog niet 1x na die tijd opgenomen ben geweest.dat terwijl ik zo vaak bij 1 op de zoveel hoorde en dan altijd aan de verkeerde kant zat he? natuurlijk de rest van het gezin ook veel sterkte gewenst tis niet niks

harry zei

Wat ontzettend vervelend is dit. het ging juist zo lekker.
Ik leef met jullie mee en zal ook flink duimen.
gr harry weezeman

Michel zei

Dank allemaal voor de lieve reacties! Amber gaat verder goed hoor, zij zit alweer op de tienerkamer te knutselen. Vanmiddag om half 4 gaat de tweede stoot methylprednisolon erin..

Anoniem zei

Dat is schrikken. En ook voor de donor. Want je wilt toch dat alles goed blijft functioneren. Gelukkig is Amber een kei. Ik was denk ik allang doorgedraaid. Maar kinderen hebben vaak iets heel relativerends. Even met z'n allen heel positief denken en alles komt goed.
Dik