Zoeken in deze blog

Blogarchief

maandag 9 januari 2006

Spannend weekje

Het was weer een lekker ochtendje daar op die poli. Eerst prikken, daarna door naar de echo en dan weer naar de poli voor bloedruk, wegen etc.. en dan weer prikken. Vervolgens wachten op de uitslagen. Je wordt natuurlijk pas geroepen als de die er zijn. En het was dit keer goed, echo was goed en het creat was gezakt naar 98. Dat is nog wel hoog, maar wel een stuk lager dan vrijdag! De plastabletten die gestopt zijn kunnen daar de oorzaak van zijn. Amber was ook niet veel aangekomen aan vocht, 6 ons, dat is minder dan de 3 kilo van de keer daarvoor dat we even gestopt waren.

Maar de nefroloog houdt het spannend en donderdag moeten we weer terugkomen om te prikken. Mocht het creat toch weer gestegen zijn donderdag dan wordt er geprobeerd om voor het weekend nog een OK te regelen voor een bioptie onder narcose, en dat betekend dan opname! In iedergeval is het nu goed en is Amber ook meteen na het ziekenhuis voor het eerst weer naar school gegaan, en ik voor het eerst na 2 maanden weer naar het werk. Business as usual ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

hoi amber ik hoop dat je het leuk hebt gevonden op school (zal best vreemd zijn he na zo n lange tijd afwezig te zijn geweest)
en ik zal duimen dat alle controles nu toch beter verlopen maar ik vind je een kanjer
groetjes miranda www.buuf.web-log.nl