Zoeken in deze blog

Blogarchief

donderdag 19 januari 2006

Narcose

De narcose liep vandaag "iets" beter als voorheen. Amber wilde geen Emla(verdovingzalf) en geen Dormicum (slaapmiddel) want "ze prikken toch altijd naast de emla" en " van die dormicum wordt ik gek" zei ze. Ik kon haar alleen maar gelijk geven, want het is nou eenmaal zo. Het aanprikken lukte in een keer op de OK, maar deed wel pijn. Huilen, maar ook een stuk spanning die er op dat moment weer uitkomt, want die bikkel laat nooit wat merken. Ook deed het inspuiten van het slaapmiddel pijn, de anesthesist stopte en liet het kapje met gas het werk doen en toen ze sliep heeft hij de rest ingespoten.

De operatie heeft ongeveer met narcose erbij 3 kwartier geduurt. Er is een vrij forse drain geplaatst die met een paar hechtingen vastzit. Het is allemaal voorspoedig verlopen en er loopt aardig wat vocht uit. Er is een kweek van gemaakt en dit zal op verschillende dingen getest worden. Morgenochtend wordt er weer bloed geprikt en moet er een echo gemaakt worden om te kijken of het meeste vocht weg is.

1 opmerking:

Dik zei

Ik hoop dat die drain er snel weer uit mag. En geen rare toestanden erbij dat zou prachtig zijn. En natuurlijk snel weer naar huis!!!