Zoeken in deze blog

Blogarchief

woensdag 25 januari 2006

Het was weer spannend

Het was mijn dag vandaag voor controle bij de nefroloog. Ik kan het kort houden, het gesprek ging langer over Amber dan over mij. Bloedruk was prima en de bloeduitslagen krijg ik morgen. Daarna door naar het werk. Amber heeft vandaag met moeders uitgeslapen. Om 11 uur ging mijn telefoon alweer,"ja met mij, er zit bloed in die zak"... Ik zeg nou bel ze maar weer. Amber moest meteen naar de poli komen, "de kans is wel dat ze moet blijven" zij de dokter. Dus de tas voor de zekerheid maar weer mee. De dokter was er meteen bij en wilde meteen een echo. Die echo zag er goed uit, weinig tot geen vocht wat betekend dat dat slangetje dus loopt te irriteren van binnen en dus voor bloedingkjes kan zorgen. "Die drain moet er uit" zei de dokter. In de behandelkamer ìs dat ding dan ook verwijdert wat natuurlijk weer zeer deed bij die meid. Het gaatje is afgeplakt en Amber mocht naar huis, maandag pas weer naar de poli. Amber is in iedergeval heel blij dat ze verlost is van dat ding en lekker thuis slaapt. Hebben we in iedergeval allemaal weer het ziekenhuis gezien vandaag.

1 opmerking:

Rudi Wissink zei

Hè,
gelukkig maar weer.
Hopelijk gaat het nu allemaal weer goed.
Sterkte!