Zoeken in deze blog

Blogarchief

dinsdag 17 januari 2006

Drain

Morgen toch weer opname. Donderdag gaan ze dan het vocht/bloed achter de nier weghalen wat weer onder algehele narcose gaat gebeuren. Eventueel wordt er tijdelijk een drain geplaatst. De officiƫle uitslag van het biopt zal vanmiddag besproken worden door de artsen. Het bloedonderzoek van vanmorgen was super (cito aangevraagd dus binnen 2 uur de uitslag). Alle waardes waren keurig, ook het creat was iets gezakt(102). De kalk afzetting in de nier baart wel zorgen, normaal komt dit "niet" voor bij een getransplanteerde nier.(ik zal wel te veel melk gedronken hebben vroeger ;-)) In iedergeval kwamen ze met een duits onderzoek aan dat aantoonde dat de medicijnen en de botontkalking (die al ingezet was voor de transplantatie) de oorzaak konden zijn. Hoe dit verder verloopt gaan ze ook uitzoeken. Amber kon helaas vanmiddag niet naar school, ze moet weer een 24 uurs urine opvang doen. Maar dat gaat prima als ik zo even achterom kijk, madam zit lekker ontspannen achter de playstation..

3 opmerkingen:

miranda zei

hallo hier even een reactie van mij
amber ik wens je morgen heel veel succes en zal voor je duimen dat alles goed zal verlopen

groetjes miranda
ik heb eindeijk ontdekt hoe ik hier kan reageren

Michel zei

thnx, ik heb er maar een [klik hier] naast gezet ;-)

Dik Doesberg zei

Vanochten maar even een schietgebedje gedaan. Ik vind het heel mooi dat jullie er zo positief over zijn. Ik hoop dat alles goed gaat want ik vind het allemaal wel heel dapper van Amber wat ze moet doormaken. En wat jullie allemaal meemaken natuurlijk

Dik