Zoeken in deze blog

Blogarchief

zondag 27 november 2005

Het gaat weer beter

Vandaag was het creat gelukkig weer gezakt (79). Ze willen haar toch daar houden en kijken hoe het de komende dagen gaat..

Amber was goed te spreken vandaag en was vandaag na 3 weken met de hand gewassen te zijn, weer onder de douche geweest! Die was er niet meer onder vandaan te slepen natuurlijk ;-)

Veel mensen vragen nu, hoe is het nou met jou? Nou ik ken nog weinig, slaap heel slecht tot weinig (factor stress zal hier wel meespelen), ik loop nog steeds niet recht, word nog steeds naar voren geduwd door die spierpijn en die onderhuidse schrijnende pijn daar wordt ik niet goed van. Woensdag moet ik naar de nefroloog en pas 16 december naar de chirurg. Morgen bel ik even met de chirurg of ik niet eerder kan. Ik vind het zelf nogal lang duren voordat ik op controle moet. De wond is wel mooi geheeld, maar zet helemaal op als ik langer als 5 minuten moet lopen en doet dan dus zeer. We bellen morgen dus maar effe... (zo zielig genoeg?? ;-))

Geen opmerkingen: